29 oktober kijkdag
Kamerhuur groen woonproject
Vrijdag 29 oktober kijkdag!

Per direct is er bijvoorbeeld een kleine kamer (9m2) een middel (12m2) te huur. Heerlijke kamers met uitzicht over de bostuin en bos van Staatsbosbeheer. Ben jij iemand die van rust en groen houdt, je woonomgeving graag schoon en netjes houdt, sociaal en makkelijk in de omgang is, van gezelligheid houdt, het leuk vind om een eigen moestuintje te onderhouden, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging door een mail te sturen naar jolanda@meerwonen.com of schrijf je in via het formulier op onze website.

#almere #kamerhuur ##oosterwold #groen #welkom

   


Corona

Het beleid dat we volgen is dat we alleen met mensen een bezichtiging inplannen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om het maken van een afspraak uit te stellen of af te zeggen indien u al een afspraak heeft.

  • Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van de testuitslag van een corona-test?
  • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38°C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u nu huisgenoten met corona?
  • Bent u in (thuis)quarantaine (of zou u dit moeten zijn)*?

29 oktober kijkdag
Kamerhuur in groen woonproject
VERVULD - Vacature sociaal & technisch beheerder
Locatie: Almere Oosterwold
Samen aan de slag
Buitenleven op de Bostuin