3 oktober kijkdag
Kijkdag 3 oktober 2020
3 oktober een nieuwe kijkdag! Een kans voor een bezichtiging in ons groene en sociale woonproject voor iedereen die in of rondom Almere een kamer zoekt aan de rand van het bos. Ben jij iemand die van rust en groen houdt, je woonomgeving graag schoon en netjes houdt, sociaal en makkelijk in de omgang is, van gezelligheid houdt, het leuk vind om een eigen moestuintje te onderhouden, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!
Mail hiervoor naar jolanda@meerwonen.com.

#almere #kamerhuur ##oosterwold #groen #welkom
Corona

Het beleid dat we volgen is dat we alleen met mensen een bezichtiging inplannen waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Als u daarom op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om het maken van een afspraak uit te stellen of af te zeggen indien u al een afspraak heeft.

  • Bent u of een huisgenoot momenteel in afwachting van de testuitslag van een corona-test?
  • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38°C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u nu huisgenoten met corona?
  • Bent u in (thuis)quarantaine (of zou u dit moeten zijn)*?

Samen aan de slag
Buitenleven op de Bostuin
Buurthuis Boshart
Kamerverhuur in de Bostuin in Almere
3 oktober KIJKDAG
Maak een afspraak voor bezichtiging