Home
Meerwonen
Landelijk wonen is voor jou mogelijk
In Almere Oosterwold, prachtig gelegen aan het bos, in een mooie wijk, ligt project De Bostuin. Het project De Bostuin bestaat uit drie kleine woongebouwen en een gezamenlijk buurthuis. Het project is duurzaam en vrijwel autarkisch.

De Bostuin is een sociaal en duurzaam woonproject. We zoeken dan ook huurders die hier aansluiting bij hebben. Wij verwachten daarnaast een actieve bijdrage van alle bewoners. Gezamenlijk maken we leven op de Bostuin aangenaam! Er zijn is nog een enkele kamers beschikbaar, per direct of binnenkort.

Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een kamer, kunt u een afspraak maken om de kamers te komen bezichtigen. Stuurt u daarvoor een email naar jolanda@meerwonen.com. U krijgt dan van ons een tijd door waarop u kunt langskomen. Zonder afspraak is bezichtigen van de kamers niet mogelijk. U bent uiteraard altijd welkom om op het terrein te komen kijken of de plek iets voor u zou kunnen zijn.

Kijkt u voor huurprijzen en meer informatie op de pagina over huur op deze website.

Over Woonfonds Meerwonen
Coöperatief fonds Meerwonen is een organisatie die wooncoöperaties faciliteert door het ondersteunen bij de gebiedsontwikkeling, vastgoedontwikkeling, contracten, financiering, businessplannen etc.
Meerwonen heeft een maatschappelijke doelstelling: het faciliteren van coöperatief wonen, werken en verduurzamen.
Deel dit:
24 juni 2022 kijkdag
Kamerhuur in groen woonproject
Trouwerij op de Bostuin (25 mei 2022)
Nieuwe tekst (intro)
Samen aan de slag
Buitenleven op de Bostuin